Ademsessies

Ademen; we doen het ons hele leven lang. Het levert de brandstof voor ons systeem, de ademhaling is de motor die ons lijf laat functioneren.

Diep-doorademen zijn we niet gewend. Ik nodig je uit om een ademsessie te bij te wonen. Tijdens een ademsessie lig je gedurende een uur op een mat op de grond, kussentje onder je hoofd, warme deken bij de hand, voor als je afkoelt. Er wordt inspirerende muziek gedraaid en de begeleiders nodigen je, met woorden, uit om diep-door te ademen; dieper dan gewoonlijk. Gedurende één uur ademen we 5 seconden in, 5 seconden uit. Het effect van deze ademhaling is groot; je wordt lichter in je hoofd en er komen beelden, gedachten, ervaringen, emoties en inzichten naar je toe.

Je bent altijd zelf de baas: stop jij met diep-doorademen dan zal het effekt weer wegebben. Adem je ‘voorzichtig’ dan zal het effect evenredig minder zijn.

Wij bieden je een veilige omgeving om een ademsessie  mee te maken en de effekten te ervaren.

Wie zijn ‘wij’?
Wij zijn deelnemers aan de opleiding energetische massage en ademcoaching. Vijf enthousiaste mensen die het leuk vinden om hun kennis door te geven en mensen te laten ervaren.
Ben je geintereseerd in het bijwonen van een ademsessie? Neem contact op met een van onderstaande mensen:

Bij voldoende aanmelding bieden wij op afspraak, in het weekend, een ademsessie aan te Utrecht.

Websites van de begeleiders:
Praktijk Odette
‘voor een ontmoeting van hart tot hart’

Aards en Hemels
‘massage, ademwerk en bewustwording’

Bij Bart op tafel
Bart zijn massagetafel staat in Utrecht

Vertrouwde Handen
Agnes Smit