Uw ervaringen

Reacties zijn welkom.
Bij voorbaat dank,
Odette

Reaktie door Ron
17 maart 2018
De ontvangst was heel hartelijk en ontspannen, prettige sfeer met een massagekamer die rust uitstraalt. De verwarmde massagetafel maakt het helemaal af, heel fijn. Goed geselecteerde muziek, zeker net zo belangrijk. De massage op zich in een paar woorden; fantastisch, grandioos een geweldige fijne ervaring. Vond dat jullie beiden goed op elkaar ingesteld zijn, wat dan ook resulteerde in een vloeiende harmonieuze massage. Soms heel intens en intiem dan weer overgaand in een sneller maar soepel ritme, Ja kan niet anders zeggen gewoonweg zalig.

Reaktie door Henk Hendriks,
13 jan. 2018 17:53
Hoi Odette en Agnes, ik heb de vierhandsmassage als erg mooi en bijzonder ervaren. Ik voelde jullie passie voor het geven van massages, want dat werkt door op diegene die op de tafel ligt. Geen druk, geen haast, maar echte aandacht in een hele pure vorm. Het was echt een beleving en de combinatie van de dubbele aanraking, jullie samenwerking en de vrijheid en passie waarmee jullie de massage geven maakt dit tot een heel mooi geheel, dankjewel! Henk

Testimonial door Rob van der Poel,
10 dec. 2017 18:57
De vierhandsmassage bij Odette en Agnes was voor mij een prachtervaring, in lijf, geest en spirit. Oerkrachten en energie kwamen er vrij, ik voelde me totaal vrij en in overgave, niet in het minst door de aanwezigheid van deze twee oervrouwen, de uitnodiging die ik voelde en de ruimte die ze lieten… het was zo’n belevenis die je blijvend herinnert… beyond dus!!! Grote dank.
Rob

2 Replies to “Uw ervaringen”

  1. Even het loslaten van de hectische wereld van werk, reizen en drukte van alles wat me bezighoud dan is het een oase van rust om je knusse massageruimte te stappen en de rust, warmte en aandacht te ervaren van de aanraking, massage en adem. De muziek en je gemoedelijke stem maken het tot een moment van even bijkomen. Dank je Odette. Het is inderdaad iets dat we eigenlijk allemaal regelmatig zouden kunnen doen om geballanceerd de dag te vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *